Skip to content
Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Bo in Zuid Afrika

“Inmiddels ben ik alweer twee dagen thuis van mijn geweldige avontuur. De drie maanden in Zuid-Afrika zijn omgevlogen! En wat heb ik een enorm gave tijd daar gehad. Ik mis het nu al!

Ik ben heel blij met de keuze van twee projecten geweest. Zo heb ik van alles iets kunnen proeven en toch het gevoel gekregen dat ik iets heb kunnen betekenen. Ook heb ik zo nog meer locals ontmoet en meer van hun cultuur kunnen leren. Ik zal hen (vooral de kindjes) nooit meer vergeten. Net zoals de vrienden die ik heb gemaakt in het vrijwilligershuis. Samen met hen heb ik ook hele leuke uitstapjes gemaakt: o.a. Plettenberg Bay, Addo Elephant Park, skydiven en Kaapstad! Kortom, een avontuur om nooit te vergeten.

Nogmaals bedankt voor alle goede hulp bij de voorbereidingen!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Bo in Zuid Afrika

“Inmiddels ben ik alweer twee dagen thuis van mijn geweldige avontuur. De drie maanden in Zuid-Afrika zijn omgevlogen! En wat heb ik een enorm gave tijd daar gehad. Ik mis het nu al!

Ik ben heel blij met de keuze van twee projecten geweest. Zo heb ik van alles iets kunnen proeven en toch het gevoel gekregen dat ik iets heb kunnen betekenen. Ook heb ik zo nog meer locals ontmoet en meer van hun cultuur kunnen leren. Ik zal hen (vooral de kindjes) nooit meer vergeten. Net zoals de vrienden die ik heb gemaakt in het vrijwilligershuis. Samen met hen heb ik ook hele leuke uitstapjes gemaakt: o.a. Plettenberg Bay, Addo Elephant Park, skydiven en Kaapstad! Kortom, een avontuur om nooit te vergeten.

Nogmaals bedankt voor alle goede hulp bij de voorbereidingen!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Sandy in Zuid Afrika

“Wat heb ik veel blauwe plekken opgelopen door dit werk, maar wat ga ik het ook ontzettend missen om betrokken te zijn bij dit mooie project. Maar wie weet, hopelijk kan ik ooit nog terug! Wat een avontuur is het geweest en wat heb ik enorm veel meegemaakt in die 6 weken! Van het enorm sportieve weekend in Nature’s Valley tot het compleet ontspannen weekend in Jeffreys Bay. Het doen van een safari tocht, het meehelpen op een ander project en het ontzettend veel leren op mijn eigen project. Van het zetten van mijn allereerste tattoo tot het leren kennen van hopelijk vrienden voor het leven. 

Ik ga dit prachtige land met zijn prachtige mensen missen, maar dit was zeker niet de eerste en laatste keer dat ik hier was. Zuid Afrika: I will be back!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Sandy in Zuid Afrika

“Wat heb ik veel blauwe plekken opgelopen door dit werk, maar wat ga ik het ook ontzettend missen om betrokken te zijn bij dit mooie project. Maar wie weet, hopelijk kan ik ooit nog terug! Wat een avontuur is het geweest en wat heb ik enorm veel meegemaakt in die 6 weken! Van het enorm sportieve weekend in Nature’s Valley tot het compleet ontspannen weekend in Jeffreys Bay. Het doen van een safari tocht, het meehelpen op een ander project en het ontzettend veel leren op mijn eigen project. Van het zetten van mijn allereerste tattoo tot het leren kennen van hopelijk vrienden voor het leven. 

Ik ga dit prachtige land met zijn prachtige mensen missen, maar dit was zeker niet de eerste en laatste keer dat ik hier was. Zuid Afrika: I will be back!”

Elien in Zuid Afrika

“En nu is dit avontuur ten einde. Ik weet niet eens hoe ik deze reis in foto’s moet beschrijven. Ik zal dit prachtige land missen, de meest fantastische mensen die ik heb ontmoet, de zonsondergangen, alle kinderen van Protea, mijn collega’s die vrienden werden, de winderige stad Port Elizabeth, de Indische Oceaan en zelfs de slechte wifi! Dit waren de beste maanden van mijn leven! Mijn tweede thuis, voor altijd in mijn hart!“

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Elien in Zuid Afrika

“En nu is dit avontuur ten einde. Ik weet niet eens hoe ik deze reis in foto’s moet beschrijven. Ik zal dit prachtige land missen, de meest fantastische mensen die ik heb ontmoet, de zonsondergangen, alle kinderen van Protea, mijn collega’s die vrienden werden, de winderige stad Port Elizabeth, de Indische Oceaan en zelfs de slechte wifi! Dit waren de beste maanden van mijn leven! Mijn tweede thuis, voor altijd in mijn hart!“

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Berend in Zuid Afrika

“Ik heb 4 weken vrijwilligerswerk gedaan in het sportproject in Zuid Afrika. Ik heb 4 ontzettend gave weken gehad met allemaal leuke mensen om me heen. Het was een onvergetelijke tijd die ik niet had willen missen. Bedankt voor alles!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Berend in Zuid Afrika

“Ik heb 4 weken vrijwilligerswerk gedaan in het sportproject in Zuid Afrika. Ik heb 4 ontzettend gave weken gehad met allemaal leuke mensen om me heen. Het was een onvergetelijke tijd die ik niet had willen missen. Bedankt voor alles!

Reni in Zuid Afrika

“Ik heb echt een super tijd beleefd in Zuid Afrika! De mensen waren ontzettend leuk en vriendelijk, en het werk was ook super leuk om te doen! Na het holiday project ben ik naar de crèche gegaan in de ochtenden, en ik heb meegedaan aan het sportprogramma in de middagen. Op donderdag en vrijdag hielp ik mee met de zwemlessen! Ik heb echt genoten van m’n tijd daar! Ik ben ook nog naar de bungeejump geweest en zelfs geskydived!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Reni in Zuid Afrika

“Ik heb echt een super tijd beleefd in Zuid Afrika! De mensen waren ontzettend leuk en vriendelijk, en het werk was ook super leuk om te doen! Na het holiday project ben ik naar de crèche gegaan in de ochtenden, en ik heb meegedaan aan het sportprogramma in de middagen. Op donderdag en vrijdag hielp ik mee met de zwemlessen! Ik heb echt genoten van m’n tijd daar! Ik ben ook nog naar de bungeejump geweest en zelfs geskydived!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Cameron in Zuid Afrika

“Ik ben begonnen met het vrijwilligerswerk in het sociaal werk en wildlife project. Wat een prachtige plek is dit zeg! We zitten vlakbij het Kruger Park ver weg van de bewoonde wereld. Zo voelt het tenminste. Ik ben hier warm ontvangen en heb het erg naar mijn zin hier. Het is zo leuk om vrijwilligerswerk met kinderen te combineren met de verzorging van de dieren.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Cameron in Zuid Afrika

“Ik ben begonnen met het vrijwilligerswerk in het sociaal werk en wildlife project. Wat een prachtige plek is dit zeg! We zitten vlakbij het Kruger Park ver weg van de bewoonde wereld. Zo voelt het tenminste. Ik ben hier warm ontvangen en heb het erg naar mijn zin hier. Het is zo leuk om vrijwilligerswerk met kinderen te combineren met de verzorging van de dieren.

Liza in Zuid Afrika

“Ik heb een geweldige tijd gehad: indrukwekkend(e) cultuur en land. Ik heb me goed nuttig kunnen maken. Ik vond het bijzonder dat ik de enige vrijwilliger (uit ons huis) was in dit project. Ik heb me goed kunnen verdiepen in de cultuur. Het was heel erg leuk om vrienden te worden met de locals. Het vrijwilligershuis vond ik heel gezellig. Elke dag weer fijn om thuis te komen. Afkicken hier in Nederland haha. Hier woon ik met 2 anderen in een huis, in Zuid Afrika waren dat er op een gegeven moment 19!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Liza in Zuid Afrika

“Ik heb een geweldige tijd gehad: indrukwekkend(e) cultuur en land. Ik heb me goed nuttig kunnen maken. Ik vond het bijzonder dat ik de enige vrijwilliger (uit ons huis) was in dit project. Ik heb me goed kunnen verdiepen in de cultuur. Het was heel erg leuk om vrienden te worden met de locals. Het vrijwilligershuis vond ik heel gezellig. Elke dag weer fijn om thuis te komen. Afkicken hier in Nederland haha. Hier woon ik met 2 anderen in een huis, in Zuid Afrika waren dat er op een gegeven moment 19!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Jesse in Zuid Afrika

“Ik geniet nu van mijn laatste avond in Zuid Afrika. Ik deed 6 weken vrijwilligerswerk in het sportproject en maakte daarna een prachtige kampeerreis van Port Elizabeth naar Johannesburg samen met mijn moeder. Morgen vlieg ik samen met mijn moeder weer naar huis. Het waren de beste 9 weken van mijn leven!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Jesse in Zuid Afrika

“Ik geniet nu van mijn laatste avond in Zuid Afrika. Ik deed 6 weken vrijwilligerswerk in het sportproject en maakte daarna een prachtige kampeerreis van Port Elizabeth naar Johannesburg samen met mijn moeder. Morgen vlieg ik samen met mijn moeder weer naar huis. Het waren de beste 9 weken van mijn leven!”

Ilva in Zuid Afrika

“In het begin was het wel even wennen in het project. Het is best wel hard werken, maar je voelt je dan ook echt voldaan na een dagje vrijwilligerswerk in dit project. Je leert hier alles over pinguïns en andere zeevogels en hoe deze verzorgd worden. Echt super interessant! Het was een onvergetelijke ervaring die ik niet had willen missen!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Ilva in Zuid Afrika

“In het begin was het wel even wennen in het project. Het is best wel hard werken, maar je voelt je dan ook echt voldaan na een dagje vrijwilligerswerk in dit project. Je leert hier alles over pinguïns en andere zeevogels en hoe deze verzorgd worden. Echt super interessant! Het was een onvergetelijke ervaring die ik niet had willen missen!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Michelle in Zuid Afrika

“Voor mijn studie Social Work heb ik 3 maanden stage gelopen bij Protea Place of Safety. Ik heb een geweldige tijd gehad in dit project en naast mijn stage heb ik veel van het prachtige Zuid Afrika gezien! Wat een geweldig, mooi en kleurrijk land is Zuid Afrika!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Michelle in Zuid Afrika

“Voor mijn studie Social Work heb ik 3 maanden stage gelopen bij Protea Place of Safety. Ik heb een geweldige tijd gehad in dit project en naast mijn stage heb ik veel van het prachtige Zuid Afrika gezien! Wat een geweldig, mooi en kleurrijk land is Zuid Afrika!”

Loïs in Zuid Afrika

“Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in het kinderdagverblijf in een township in Port Elizabeth. Het was een onvergetelijke ervaring. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Voordat ik terugging naar Nederland heb ik nog een lange stop gemaakt in het bruisende Kaapstad. Echt een aanrader! Je kunt je hier gemakkelijk een week of langer vermaken”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Loïs in Zuid Afrika

“Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in het kinderdagverblijf in een township in Port Elizabeth. Het was een onvergetelijke ervaring. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Voordat ik terugging naar Nederland heb ik nog een lange stop gemaakt in het bruisende Kaapstad. Echt een aanrader! Je kunt je hier gemakkelijk een week of langer vermaken”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Laura in Zuid Afrika

“Ik vond het vrijwilligerswerk erg bijzonder en indrukwekkend om te doen. De laatste dag ging mijn familie mee en liet ik samen met een vrouw die een beetje op mij paste alles zien op het project. Aan het eind van de dag hebben alle vrouwen nog heel mooi gezongen voor mij in het Afrikaans en dat was een hele bijzondere ervaring!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Laura in Zuid Afrika

“Ik vond het vrijwilligerswerk erg bijzonder en indrukwekkend om te doen. De laatste dag ging mijn familie mee en liet ik samen met een vrouw die een beetje op mij paste alles zien op het project. Aan het eind van de dag hebben alle vrouwen nog heel mooi gezongen voor mij in het Afrikaans en dat was een hele bijzondere ervaring!”

Minke in Zuid Afrika

“Het wildlife en community project is een van de meest bijzondere projecten die ik heb bezocht in Zuid Afrika. Je leert ontzettend veel over de wilde dieren die hier leven en krijgt de kans om heel dichtbij te komen. Daarnaast help je als vrijwilliger mee in een community project in een klein dorpje in de buurt. De combinatie van vrijwilligerswerk met wilde dieren en met de lokale mensen geeft je een unieke kijk in het bijzondere dierenleven en de gastvrije cultuur in Zuid Afrika. Een aanrader!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Minke in Zuid Afrika

“Het wildlife en community project is een van de meest bijzondere projecten die ik heb bezocht in Zuid Afrika. Je leert ontzettend veel over de wilde dieren die hier leven en krijgt de kans om heel dichtbij te komen. Daarnaast help je als vrijwilliger mee in een community project in een klein dorpje in de buurt. De combinatie van vrijwilligerswerk met wilde dieren en met de lokale mensen geeft je een unieke kijk in het bijzondere dierenleven en de gastvrije cultuur in Zuid Afrika. Een aanrader!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Juul in Zuid Afrika

“Het gaat super goed met me en ik heb het erg naar mijn zin. De stage was in het begin erg wennen, maar gaat nu gelukkig steeds beter! In het vrijwilligershuis is het ontzettend gezellig en in de weekenden worden er veel leuke uitstapjes gemaakt zoals een lange strandwandeling, zonsondergang bewonderen of op safari. Ik vermaak me hier prima!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Juul in Zuid Afrika

“Het gaat super goed met me en ik heb het erg naar mijn zin. De stage was in het begin erg wennen, maar gaat nu gelukkig steeds beter! In het vrijwilligershuis is het ontzettend gezellig en in de weekenden worden er veel leuke uitstapjes gemaakt zoals een lange strandwandeling, zonsondergang bewonderen of op safari. Ik vermaak me hier prima!

Bart in Zuid Afrika

“Het is hard werken en je maakt lange dagen in dit project, maar wát een geweldige ervaringen heb ik opgedaan. Ik heb echt een super gezellige tijd gehad met de mensen van het project en de andere vrijwilligers. De accommodatie voldeed aan mijn wensen en ook het eten was smaakvol en gezond. Bedankt voor jullie hulp bij het regelen van het vrijwilligerswerk in dit project!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Bart in Zuid Afrika

“Het is hard werken en je maakt lange dagen in dit project, maar wát een geweldige ervaringen heb ik opgedaan. Ik heb echt een super gezellige tijd gehad met de mensen van het project en de andere vrijwilligers. De accommodatie voldeed aan mijn wensen en ook het eten was smaakvol en gezond. Bedankt voor jullie hulp bij het regelen van het vrijwilligerswerk in dit project!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Rianne in Zuid Afrika

“Het is zo mooi om te zien dat de kinderen op deze school volledig geaccepteerd en geholpen worden. Dat is niet vanzelfsprekend in Zuid Afrika. Ik heb geen spijt van mijn keuze om in dit project vrijwilligerswerk te doen ondanks dat het af en toe wel zwaar was. Maar het enthousiasme van de kinderen maakte mijn dag helemaal. Ze vonden elke activiteit leuk om te doen en waren steeds weer blij als ze me zagen.”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Rianne in Zuid Afrika

“Het is zo mooi om te zien dat de kinderen op deze school volledig geaccepteerd en geholpen worden. Dat is niet vanzelfsprekend in Zuid Afrika. Ik heb geen spijt van mijn keuze om in dit project vrijwilligerswerk te doen ondanks dat het af en toe wel zwaar was. Maar het enthousiasme van de kinderen maakte mijn dag helemaal. Ze vonden elke activiteit leuk om te doen en waren steeds weer blij als ze me zagen.”

Jet en Vita in Zuid Afrika

“Wij zijn nog aan het nagenieten! Wat een geweldige tijd hebben we gehad in Zuid Afrika. Het was ontzettend leuk om met zoveel getalenteerde jongeren te werken. Wij denken er zelfs aan om dit project ook in andere landen uit te gaan voeren.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Jet en Vita in Zuid Afrika

“Wij zijn nog aan het nagenieten! Wat een geweldige tijd hebben we gehad in Zuid Afrika. Het was ontzettend leuk om met zoveel getalenteerde jongeren te werken. Wij denken er zelfs aan om dit project ook in andere landen uit te gaan voeren.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Sanne en Barbara in Zuid Afrika

“We hebben een prachtige tijd gehad in het project en het gastgezin. Iedereen was super vriendelijk en gastvrij en we voelden ons vanaf de eerste dag welkom. Kaapstad is een geweldige stad om gezien te hebben, maar door het vrijwilligerswerk in dit project krijg je ook de andere kant van Kaapstad te zien. Het was een tijd om nooit te vergeten”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Sanne en Barbara in Zuid Afrika

“We hebben een prachtige tijd gehad in het project en het gastgezin. Iedereen was super vriendelijk en gastvrij en we voelden ons vanaf de eerste dag welkom. Kaapstad is een geweldige stad om gezien te hebben, maar door het vrijwilligerswerk in dit project krijg je ook de andere kant van Kaapstad te zien. Het was een tijd om nooit te vergeten”

Dirk en Nikki in Zuid Afrika

“We zijn weer teruggekomen van een fantastische reis naar Zuid Afrika. We hebben vrijwilligerswerk gedaan in het township community project in Port Elizabeth en daarna zijn we nog een paar dagen naar Kaapstad geweest om de reis af te sluiten. We hebben echt de tijd van ons leven gehad! We hebben zo erg genoten! Echt iets om nooit te vergeten. We willen sowieso nog een keer terug naar Zuid Afrika!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Dirk en Nikki in Zuid Afrika

“We zijn weer teruggekomen van een fantastische reis naar Zuid Afrika. We hebben vrijwilligerswerk gedaan in het township community project in Port Elizabeth en daarna zijn we nog een paar dagen naar Kaapstad geweest om de reis af te sluiten. We hebben echt de tijd van ons leven gehad! We hebben zo erg genoten! Echt iets om nooit te vergeten. We willen sowieso nog een keer terug naar Zuid Afrika!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Judith en familie in Zuid Afrika

“Wat een ongelofelijk mooi project is dit! Opgezet door twee hele lieve en betrokken mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de dieren en de lokale gemeenschap.

Ook met de kinderen was het een geweldige ervaring. Goed eten en een fijne accommodatie. De dagen vliegen voorbij!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Judith en familie in Zuid Afrika

“Wat een ongelofelijk mooi project is dit! Opgezet door twee hele lieve en betrokken mensen die zich met hart en ziel inzetten voor de dieren en de lokale gemeenschap. Ook met de kinderen was het een geweldige ervaring. Goed eten en een fijne accommodatie. De dagen vliegen voorbij!”

Ronald in Zuid Afrika

“Wauw! Ik heb echt een geweldige tijd gehad in Zuid Afrika. Een prachtig land met de vriendelijkste mensen. Het was erg leuk om samen met andere vrijwilligers mee te helpen in het onderwijs en naschoolse opvang project. De kinderen waren elke dag weer enthousiast en heel erg blij om je te zien. Vooral het voetballen en de andere sportactiviteiten vielen in de smaak.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Ronald in Zuid Afrika

“Wauw! Ik heb echt een geweldige tijd gehad in Zuid Afrika. Een prachtig land met de vriendelijkste mensen. Het was erg leuk om samen met andere vrijwilligers mee te helpen in het onderwijs en naschoolse opvang project. De kinderen waren elke dag weer enthousiast en heel erg blij om je te zien. Vooral het voetballen en de andere sportactiviteiten vielen in de smaak.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Lisanne in Zuid Afrika

“Ik heb het geweldig heb gehad in Port Elizabeth! Ik heb stage gelopen bij het sportproject, crèches, Holiday program en ook het basketbal team van Walmer high school weer opgestart. Onwijs mooi werk! Na de vakantie heb ik mijn eindbeoordeling van school.

Heel erg veel geleerd over het land en de cultuur, en mijzelf ook erg ontwikkeld op stagegebied maar vooral persoonlijk. Veel lieve mensen ontmoet en hele fijne coördinators! Deze begeleiden je ook echt en je kunt altijd bij ze terecht.

Bedankt voor het helpen bij deze onvergetelijke ervaring en voor het kaartje!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Lisanne in Zuid Afrika

“Ik heb het geweldig heb gehad in Port Elizabeth! Ik heb stage gelopen bij het sportproject, crèches, Holiday program en ook het basketbal team van Walmer high school weer opgestart. Onwijs mooi werk! Na de vakantie heb ik mijn eindbeoordeling van school.

Heel erg veel geleerd over het land en de cultuur, en mijzelf ook erg ontwikkeld op stagegebied maar vooral persoonlijk. Veel lieve mensen ontmoet en hele fijne coördinators! Deze begeleiden je ook echt en je kunt altijd bij ze terecht.

Bedankt voor het helpen bij deze onvergetelijke ervaring en voor het kaartje!”

Ruth in Zuid Afrika

“De afgelopen weken zijn er enkele sportlessen afgelast vanwege de hevige regenval of de warmte. Dat was even pech… Gelukkig kon ik meehelpen in de kinderdagverblijven. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin! Iedereen is super aardig en met mijn mede vrijwilligers ga ik bijna elk weekend wel op pad.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Ruth in Zuid Afrika

“De afgelopen weken zijn er enkele sportlessen afgelast vanwege de hevige regenval of de warmte. Dat was even pech… Gelukkig kon ik meehelpen in de kinderdagverblijven. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin! Iedereen is super aardig en met mijn mede vrijwilligers ga ik bijna elk weekend wel op pad.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Maud, Femke, Fleur en Margot in Zuid Afrika

“We liepen met z’n vieren een korte stage bij het zorgcentrum en voedselbank project in Zuid Afrika. Het is een geweldig project waar je als vrijwilliger met open armen wordt ontvangen. Ook kerst werd uitgebreid gevierd en we hebben met veel plezier meegeholpen met de kerstversiering en bij het inpakken van alle cadeautjes!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Maud, Femke, Fleur en Margot in Zuid Afrika

“We liepen met z’n vieren een korte stage bij het zorgcentrum en voedselbank project in Zuid Afrika. Het is een geweldig project waar je als vrijwilliger met open armen wordt ontvangen. Ook kerst werd uitgebreid gevierd en we hebben met veel plezier meegeholpen met de kerstversiering en bij het inpakken van alle cadeautjes!”

Claudia in Zuid Afrika

“Het was ontzettend leuk en leerzaam om een handje mee te mogen helpen in dit project. Ik heb alle dieren van de Big 5 gezien en samen met de andere vrijwilligers heb ik leuke activiteiten kunnen organiseren voor de kinderen in een klein dorpje in de buurt van het vrijwilligershuis. Het was een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Claudia in Zuid Afrika

“Het was ontzettend leuk en leerzaam om een handje mee te mogen helpen in dit project. Ik heb alle dieren van de Big 5 gezien en samen met de andere vrijwilligers heb ik leuke activiteiten kunnen organiseren voor de kinderen in een klein dorpje in de buurt van het vrijwilligershuis. Het was een bijzondere ervaring die ik niet had willen missen”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Manon in Zuid Afrika

“Ik heb een geweldige tijd in dit prachtige land gehad en ik kan niet wachten om weer op avontuur te gaan! Na mijn stage zocht mijn familie me op en maakten we nog een rondreis door Zuid Afrika. Allemaal perfect geregeld, dankjewel daarvoor!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Manon in Zuid Afrika

“Ik heb een geweldige tijd in dit prachtige land gehad en ik kan niet wachten om weer op avontuur te gaan! Na mijn stage zocht mijn familie me op en maakten we nog een rondreis door Zuid Afrika. Allemaal perfect geregeld, dankjewel daarvoor!”

Anne Fleur in Zuid Afrika

“Wat een geweldige ervaring heb ik over gehouden aan mijn reis naar Zuid Afrika. Nog steeds heb ik leuk contact met iedereen van het apen centrum, en ik word ook nog steeds op de hoogte gehouden van alles wat daar gaande is.”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Anne Fleur in Zuid Afrika

“Wat een geweldige ervaring heb ik over gehouden aan mijn reis naar Zuid Afrika. Nog steeds heb ik leuk contact met iedereen van het apen centrum, en ik word ook nog steeds op de hoogte gehouden van alles wat daar gaande is.”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Maud in Zuid Afrika

“Ik werd goed begeleid in dit project en voelde me vanaf dag 1 meer dan welkom. De meeste kinderen waren de eerste dagen nog wat verlegen, maar ze kwamen daarna steeds meer los. Ik mocht op eigen initiatief verschillende activiteiten bedenken en organiseren. Met name de zwemlessen vonden de kinderen geweldig. En ik ook!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Maud in Zuid Afrika

“Ik werd goed begeleid in dit project en voelde me vanaf dag 1 meer dan welkom. De meeste kinderen waren de eerste dagen nog wat verlegen, maar ze kwamen daarna steeds meer los. Ik mocht op eigen initiatief verschillende activiteiten bedenken en organiseren. Met name de zwemlessen vonden de kinderen geweldig. En ik ook!”

Lieke in Zuid Afrika

“Ik ben vandaag teruggekomen uit Zuid Afrika! Ik moet alles nog even verwerken en nog even weer landen in Nederland. Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in het kinderdagverblijf in een township en heb echt een tijd gehad die ik nooit meer zal vergeten. Het was een bijzondere reis. Ik heb herinneringen voor het leven gemaakt.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Lieke in Zuid Afrika

“Ik ben vandaag teruggekomen uit Zuid Afrika! Ik moet alles nog even verwerken en nog even weer landen in Nederland. Ik heb vrijwilligerswerk gedaan in het kinderdagverblijf in een township en heb echt een tijd gehad die ik nooit meer zal vergeten. Het was een bijzondere reis. Ik heb herinneringen voor het leven gemaakt.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Ruth in Zuid Afrika

“Vanaf het moment dat ik in Amsterdam op het vliegtuig stapte begon het hele avontuur en dat avontuur is ook pas gestopt toen ik weer terug in Nederland was. Ik heb een geweldige tijd gehad waarin in heel veel beleefd heb. Van sportlessen geven aan kinderen tot abseilen van een waterval naar dansjes en drankjes doen in de stad. Wat mij het meest blijft bijstaan zijn toch echt wel de zwemlessen die ik iedere vrijdag gaf. Wat een geweldig en vooral dankbaar werk! Het vertrouwen dat je opbouwt met zo’n groepje kinderen en de vooruitgang die je ze elke week weer ziet maken, dit had ik voor geen goud willen missen!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Ruth in Zuid Afrika

“Vanaf het moment dat ik in Amsterdam op het vliegtuig stapte begon het hele avontuur en dat avontuur is ook pas gestopt toen ik weer terug in Nederland was. Ik heb een geweldige tijd gehad waarin in heel veel beleefd heb. Van sportlessen geven aan kinderen tot abseilen van een waterval naar dansjes en drankjes doen in de stad. Wat mij het meest blijft bijstaan zijn toch echt wel de zwemlessen die ik iedere vrijdag gaf. Wat een geweldig en vooral dankbaar werk! Het vertrouwen dat je opbouwt met zo’n groepje kinderen en de vooruitgang die je ze elke week weer ziet maken, dit had ik voor geen goud willen missen!”

Marleen in Zuid Afrika

“Ik ben net weer terug uit Zuid Afrika. Ik heb stage gelopen als onderwijs assistent in het kinderopvangproject in een township in Port Elizabeth. En dat is super goed bevallen! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Wat fijn dat dit mogelijk was!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Marleen in Zuid Afrika

“Ik ben net weer terug uit Zuid Afrika. Ik heb stage gelopen als onderwijs assistent in het kinderopvangproject in een township in Port Elizabeth. En dat is super goed bevallen! Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad. Wat fijn dat dit mogelijk was!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Esmay in Zuid Afrika

“De afgelopen maanden verbleef ik in Zuid Afrika waar ik meehielp in de crisisopvang voor kinderen. Een heel bijzonder project waar ik met open armen werd ontvangen. Ik heb veel leuke activiteiten ondernomen met de kinderen en ik ben blij dat ik heb kunnen helpen in dit project. Het werd erg gewaardeerd en ook de kinderen waren steeds heel erg blij als ze me weer zagen. Ze deden super goed mee met alle activiteiten en waren dolenthousiast. Ontzettend leuk! Bedankt voor al het regelwerk en advies.”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Esmay in Zuid Afrika

“De afgelopen maanden verbleef ik in Zuid Afrika waar ik meehielp in de crisisopvang voor kinderen. Een heel bijzonder project waar ik met open armen werd ontvangen. Ik heb veel leuke activiteiten ondernomen met de kinderen en ik ben blij dat ik heb kunnen helpen in dit project. Het werd erg gewaardeerd en ook de kinderen waren steeds heel erg blij als ze me weer zagen. Ze deden super goed mee met alle activiteiten en waren dolenthousiast. Ontzettend leuk! Bedankt voor al het regelwerk en advies.”

Rianne in Zuid Afrika

“Ik heb mijn sportstage in Zuid Afrika mogen doen. Een droom die uitkwam. Ik gaf sportlessen aan de kinderen uit het township. Het was heel erg omschakelen in Nederland. Ik heb het daar heel erg naar m’n zin gehad en dan gaan 6 weken heel snel… Ik zou het zo nog een keer doen!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Rianne in Zuid Afrika

“Ik heb mijn sportstage in Zuid Afrika mogen doen. Een droom die uitkwam. Ik gaf sportlessen aan de kinderen uit het township. Het was heel erg omschakelen in Nederland. Ik heb het daar heel erg naar m’n zin gehad en dan gaan 6 weken heel snel… Ik zou het zo nog een keer doen!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Kirsten en Romee in Zuid Afrika

“We hebben vrijwilligerswerk gedaan in het zorgcentrum Missionvale in Zuid Afrika. We hebben echt een geweldige tijd gehad in het project. Iedereen was ontzettend aardig en gastvrij en we waren overal welkom om een handje mee te helpen. We hebben veel verschillende dingen kunnen doen en ook veel praktisch werk kunnen verrichten. Naast het vrijwilligerswerk hebben we ook nog veel van het prachtige Zuid Afrika gezien.

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Kirsten en Romee in Zuid Afrika

“We hebben vrijwilligerswerk gedaan in het zorgcentrum Missionvale in Zuid Afrika. We hebben echt een geweldige tijd gehad in het project. Iedereen was ontzettend aardig en gastvrij en we waren overal welkom om een handje mee te helpen. We hebben veel verschillende dingen kunnen doen en ook veel praktisch werk kunnen verrichten. Naast het vrijwilligerswerk hebben we ook nog veel van het prachtige Zuid Afrika gezien.

Carine in Zuid Afrika

“Op dit moment ben ik een week werkzaam als vrijwilliger op de bushschool in Zuid-Afrika. Gedurende een week krijgen leerlingen allerlei lessen over Wildlife en persoonlijke ontwikkeling. Naast Animal Care geef ik met andere vrijwilligers lessen in allerlei thema’s. Gisteren ook de Eco Club meegedraaid van het outreach programma, je geeft dan een workshop op de plaatselijke Highschool. 

Na 4 dagen werken kon ik vanmorgen op excursie naar The Herd, een olifantenopvang.”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Carine in Zuid Afrika

“Op dit moment ben ik een week werkzaam als vrijwilliger op de bushschool in Zuid-Afrika. Gedurende een week krijgen leerlingen allerlei lessen over Wildlife en persoonlijke ontwikkeling. Naast Animal Care geef ik met andere vrijwilligers lessen in allerlei thema’s. Gisteren ook de Eco Club meegedraaid van het outreach programma, je geeft dan een workshop op de plaatselijke Highschool. 

Na 4 dagen werken kon ik vanmorgen op excursie naar The Herd, een olifantenopvang.”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Jet in Zuid Afrika

“Samen met mijn zus heb ik twee weken vrijwilligerswerk gedaan in het sociaal werk en wildlife project. Dit was een erg bijzondere ervaring die wij beide nooit meer gaan vergeten. We hebben genoten van de kinderen en de dieren. In het begin was het even wennen, omdat alles nieuw is. Na 2 dagen was dit ook voorbij en voelden wij ons op onze plek.

De kinderen lesgeven was toch wel echt mijn favoriete onderdeel. We leerden de kinderen onder andere over het milieu, respect en leiderschap. Het is bijna onvoorstelbaar hoe dankbaar de kinderen waren. Ze zongen liedjes voor ons, maakten tekeningen en gaven knuffels. Daarnaast vond ik het mooi om te zien hoe de kinderen omgaan met de dieren. Voor de kinderen waren veel dieren nieuw en waren ze vaak in het begin nog wat bang. Om ze dan aan het eind van de week in de verblijven van de dieren te zien, is super leuk!

Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Jet in Zuid Afrika

“Samen met mijn zus heb ik twee weken vrijwilligerswerk gedaan in het sociaal werk en wildlife project. Dit was een erg bijzondere ervaring die wij beide nooit meer gaan vergeten. We hebben genoten van de kinderen en de dieren. In het begin was het even wennen, omdat alles nieuw is. Na 2 dagen was dit ook voorbij en voelden wij ons op onze plek.

De kinderen lesgeven was toch wel echt mijn favoriete onderdeel. We leerden de kinderen onder andere over het milieu, respect en leiderschap. Het is bijna onvoorstelbaar hoe dankbaar de kinderen waren. Ze zongen liedjes voor ons, maakten tekeningen en gaven knuffels. Daarnaast vond ik het mooi om te zien hoe de kinderen omgaan met de dieren. Voor de kinderen waren veel dieren nieuw en waren ze vaak in het begin nog wat bang. Om ze dan aan het eind van de week in de verblijven van de dieren te zien, is super leuk!

Lea in Zuid Afrika

“Wat een ongelofelijk mooie tijd heb ik gehad in Zuid Afrika met de kids en de mooie activiteiten! Bedankt voor alle hulp!”

Info – Ervaringen – Zuid Afrika
Info – Ervaringen – Zuid Afrika

Lea in Zuid Afrika

“Wat een ongelofelijk mooie tijd heb ik gehad in Zuid Afrika met de kids en de mooie activiteiten! Bedankt voor alle hulp!”

Garanties

Wij zijn aangesloten bij:

Maak een afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-17.00

Neem contact op

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 

Garanties

Wij zijn aangesloten bij:

Afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

ma t/m vr 09.00-17.00

Contact

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 

Informatie


Garanties

Wij zijn aangesloten bij:


Neem contact op

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 


Maak een afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-17.00

© Copyright 2005-2024 – Het Andere Reizen
Disclaimer  –  Algemene Voorwaarden  –  Cookiebeleid & Privacy Verklaring
© Copyright 2005-2024 – Het Andere Reizen

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.