Skip to content
Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka

Michaela in Sri Lanka

“Nadat mijn plannen niet door konden gaan vanwege corona heb ik eindelijk mijn droomreis naar Nepal kunnen maken. Nepal is echt een prachtig land met hele vriendelijke mensen. Het verblijf in het gastgezin was erg fijn. Ik voelde me er meteen thuis en werd goed begeleidt door Ilse en Shiva. Ook in het project werd ik warm ontvangen en stonden ze open voor mijn tips en advies. Ik kan dit project zeker aanraden aan andere vrijwilligers!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka

Michaela in Sri Lanka

“Inmiddels ben ik hier bijna een week. Ik heb mij geen moment ontheemd gevoeld, maar was direct thuis. Al binnen een dag of twee voelde ik mijzelf opbloeien onder een boost aan warmte, (zon)licht en vriendelijkheid. Alles gaat hier in rust zonder rush. Olifant en mens zijn fantastisch op elkaar afgestemd en sjokken samen door het leven.

Het raakt me iedere dag opnieuw hoeveel er van deze dieren gehouden wordt en hoe goed ze hun dieren kennen. Ik leer hoe slim en ondeugend, hoe loyaal en ingenieus olifanten zijn en hoe ze communiceren. Met elkaar, hun verzorgers en met ons. Het fascineert me enorm en ik voel mij iedere dag een beetje meer olifantenverliefd”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Nina in Sri Lanka

“Ik ben inmiddels alweer eventjes terug uit Sri Lanka, maar ik wil jullie bij deze bedanken voor alle informatie en het coördineren van deze reis. Ik heb het zwaar gehad en heb er zowel ups als downs meegemaakt, maar man… Wat was het fijn en wat heb ik genoten! Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd over het vrijwilligerswerk, maar ook over het prachtige land, de mensen, de cultuur en mijzelf. De ervaringen die ik heb opgedaan en de herinneringen die ik heb gemaakt draag ik voor altijd bij me. Bedankt voor het avontuur!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Nina in Sri Lanka

“Ik ben inmiddels alweer eventjes terug uit Sri Lanka, maar ik wil jullie bij deze bedanken voor alle informatie en het coördineren van deze reis. Ik heb het zwaar gehad en heb er zowel ups als downs meegemaakt, maar man… Wat was het fijn en wat heb ik genoten! Niet alleen heb ik ontzettend veel geleerd over het vrijwilligerswerk, maar ook over het prachtige land, de mensen, de cultuur en mijzelf. De ervaringen die ik heb opgedaan en de herinneringen die ik heb gemaakt draag ik voor altijd bij me. Bedankt voor het avontuur!”

Joyce in Sri Lanka

“Mijn tijd in Sri Lanka was in een woord geweldig! Ik heb het echt enorm naar mijn zin gehad! Ik voelde me al snel welkom in het project. De coördinatoren zijn echt heel erg vriendelijk en behulpzaam en zonder hen zou deze ervaring niet hetzelfde zijn geweest.

Nadat mijn eerste echte werkdag erop zat, herinner ik mij nog dat ik blaren op mijn handen had van het werk, ik was verbrand en compleet uitgeput, maar het werk gaf mij zoveel voldoening dat het voor mij niet uitmaakte! 

Al was het een droom van mij om met olifanten te werken, ik had niet durven dromen dat het zó leuk zou zijn. Ik kan uren vertellen over mijn ervaring en hoe bijzonder ik het vond, maar ik zal het gevoel nooit kunnen omschrijven.  

Ik wil jullie als organisatie heel erg bedanken voor alle hulp en ook de betrokkenheid!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka

Joyce in Sri Lanka

“Mijn tijd in Sri Lanka was in een woord geweldig! Ik heb het echt enorm naar mijn zin gehad! Ik voelde me al snel welkom in het project. De coördinatoren zijn echt heel erg vriendelijk en behulpzaam en zonder hen zou deze ervaring niet hetzelfde zijn geweest.

Nadat mijn eerste echte werkdag erop zat, herinner ik mij nog dat ik blaren op mijn handen had van het werk, ik was verbrand en compleet uitgeput, maar het werk gaf mij zoveel voldoening dat het voor mij niet uitmaakte! 

Al was het een droom van mij om met olifanten te werken, ik had niet durven dromen dat het zó leuk zou zijn. Ik kan uren vertellen over mijn ervaring en hoe bijzonder ik het vond, maar ik zal het gevoel nooit kunnen omschrijven.  

Ik wil jullie als organisatie heel erg bedanken voor alle hulp en ook de betrokkenheid!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Tineke in Sri Lanka

“Van de landen in Azië die ik tot nu toe heb bezocht, is Sri Lanka het land dat me het meest zal bijblijven. De geweldige natuur, de enorme gastvrijheid van de lokale bevolking, het heerlijke eten… Sri Lanka heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen.”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Tineke in Sri Lanka

“Van de landen in Azië die ik tot nu toe heb bezocht, is Sri Lanka het land dat me het meest zal bijblijven. De geweldige natuur, de enorme gastvrijheid van de lokale bevolking, het heerlijke eten… Sri Lanka heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen.”

Samantha in Sri Lanka

“Ik heb een geweldige tijd gehad in Sri Lanka. Het project was echt super!

Er is een ochtend en middag programma met de olifanten. Als vrijwilliger loop je een van de programma’s mee. Het ligt eraan hoeveel gasten er zijn want er mogen niet teveel mensen tegelijk bij de olifanten komen. Je krijgt een mand met fruit dat je aan de olifanten mag geven tijdens de wandeling. Tijdens de middag wandeling ga je eerst naar de rivier om ze te wassen. Je krijgt een kokosnoot schil en de verzorgers leggen je uit waar je mag schrobben. Echt een hele leuke ervaring! Daarna maak je een wandeling met de olifanten. De rest van de dag mag je andere dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld helpen bananenbomen planten, naar de olifanten poep papier fabriek of langsgaan bij de Engelse les en de leerlingen helpen door met ze in gesprek te gaan. Dit alles gaat in overleg met het project. 

Ik wilde graag meer van Sri Lanka zien anders was ik zeker langer gebleven bij het project!

Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka

Samantha in Sri Lanka

“Ik heb een geweldige tijd gehad in Sri Lanka. Het project was echt super!

Er is een ochtend en middag programma met de olifanten. Als vrijwilliger loop je een van de programma’s mee. Het ligt eraan hoeveel gasten er zijn want er mogen niet teveel mensen tegelijk bij de olifanten komen. Je krijgt een mand met fruit dat je aan de olifanten mag geven tijdens de wandeling. Tijdens de middag wandeling ga je eerst naar de rivier om ze te wassen. Je krijgt een kokosnoot schil en de verzorgers leggen je uit waar je mag schrobben. Echt een hele leuke ervaring! Daarna maak je een wandeling met de olifanten. De rest van de dag mag je andere dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld helpen bananenbomen planten, naar de olifanten poep papier fabriek of langsgaan bij de Engelse les en de leerlingen helpen door met ze in gesprek te gaan. Dit alles gaat in overleg met het project. 

Ik wilde graag meer van Sri Lanka zien anders was ik zeker langer gebleven bij het project!

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Britt en Hilde in Sri Lanka

“Inmiddels zijn we weer terug in ons koude kikkerlandje, maar wat hebben we een leuke tijd gehad in Sri Lanka! We hebben 2 ontzettend leuke weken in Sri Lanka gehad! Zowel de tour als het vrijwilligerswerk zijn goed bevallen. In korte tijd hebben we een steentje bij kunnen dragen en daarnaast hebben we in het weekend een excursie gemaakt naar de olifanten in Uda Walawe en het schattige Ella”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Britt en Hilde in Sri Lanka

“Inmiddels zijn we weer terug in ons koude kikkerlandje, maar wat hebben we een leuke tijd gehad in Sri Lanka! We hebben 2 ontzettend leuke weken in Sri Lanka gehad! Zowel de tour als het vrijwilligerswerk zijn goed bevallen. In korte tijd hebben we een steentje bij kunnen dragen en daarnaast hebben we in het weekend een excursie gemaakt naar de olifanten in Uda Walawe en het schattige Ella”

Evi in Sri Lanka

“Ik vind het hier echt zo leuk! Elke keer ontmoet ik nieuwe mensen en gebeuren er verschillende dingen om me heen, heb zelfs besloten om een weekje langer te blijven! Ik vind het echt super leuk hier en geniet van alles!

Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka

Evi in Sri Lanka

“Ik vind het hier echt zo leuk! Elke keer ontmoet ik nieuwe mensen en gebeuren er verschillende dingen om me heen, heb zelfs besloten om een weekje langer te blijven! Ik vind het echt super leuk hier en geniet van alles!

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Judith en familie in Sri Lanka

“Een geweldig project waar je met het hele gezin een handje kunt meehelpen! 

Het schildpadden project zet zich met hart en ziel in voor de kwetsbare zeeschildpadden. Ze houden toezicht op broedplaatsen op de stranden, onderzoeken en verzamelen van informatie zoals nestpatronen en zeeschildpaddenpopulaties, en verplaatsen zorgvuldig de eieren op kwetsbare broedplaatsen naar beschermde gebieden. En natuurlijk het monitoren van de pasgeboren zeeschildpadjes om ervoor te zorgen dat ze vanaf het strand veilig naar de oceaan kunnen kruipen. Erg mooi om te zien en mee te maken! Ook de kinderen vonden dit project fantastisch en ontzettend leerzaam.”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Judith en familie in Sri Lanka

“Een geweldig project waar je met het hele gezin een handje kunt meehelpen! 

Het schildpadden project zet zich met hart en ziel in voor de kwetsbare zeeschildpadden. Ze houden toezicht op broedplaatsen op de stranden, onderzoeken en verzamelen van informatie zoals nestpatronen en zeeschildpaddenpopulaties, en verplaatsen zorgvuldig de eieren op kwetsbare broedplaatsen naar beschermde gebieden. En natuurlijk het monitoren van de pasgeboren zeeschildpadjes om ervoor te zorgen dat ze vanaf het strand veilig naar de oceaan kunnen kruipen. Erg mooi om te zien en mee te maken! Ook de kinderen vonden dit project fantastisch en ontzettend leerzaam.”

Vesna in Sri Lanka

“Wat een bijzonder mooi project is dit! Je kunt hier als vrijwilliger echt waardevol werk doen en daadwerkelijk iets betekenen. Soms is het hard werken, maar ook super gezellig met de andere vrijwilligers. We zijn de hele dag buiten en genieten van alle dingen die we hier mogen doen. Echt een prachtige en leerzame ervaring die ik niet had willen missen!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka

Vesna in Sri Lanka

“Wat een bijzonder mooi project is dit! Je kunt hier als vrijwilliger echt waardevol werk doen en daadwerkelijk iets betekenen. Soms is het hard werken, maar ook super gezellig met de andere vrijwilligers. We zijn de hele dag buiten en genieten van alle dingen die we hier mogen doen. Echt een prachtige en leerzame ervaring die ik niet had willen missen!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Dana en Irene in Sri Lanka

“Onze rondreis door Sri Lanka was fantastisch en de heimwee is groot! We hebben meegeholpen in het olifanten project. Wat een bijzondere ervaring was dat. Daarna op reis langs alle hoogtepunten van Sri Lanka met onze eigen privé chauffeur. Onze gids / chauffeur was boven verwachting en heeft de reis echt naar een hoger level getild.”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Dana en Irene in Sri Lanka

“Onze rondreis door Sri Lanka was fantastisch en de heimwee is groot! We hebben meegeholpen in het olifanten project. Wat een bijzondere ervaring was dat. Daarna op reis langs alle hoogtepunten van Sri Lanka met onze eigen privé chauffeur. Onze gids / chauffeur was boven verwachting en heeft de reis echt naar een hoger level getild.”

Saskia en Nerys in Sri Lanka

“Vandaag hadden we onze laatste dag in het Maternity Hospital. We hebben echt een geweldige tijd gehad en het is jammer dat we vandaag afscheid moeten nemen. We hebben een geweldige laatste dag gehad en we gaan het missen. Bedankt voor deze kans en al jullie hulp en begeleiding!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka
Info – Ervaringen – Sri Lanka

Saskia en Nerys in Sri Lanka

“Vandaag hadden we onze laatste dag in het Maternity Hospital. We hebben echt een geweldige tijd gehad en het is jammer dat we vandaag afscheid moeten nemen. We hebben een geweldige laatste dag gehad en we gaan het missen. Bedankt voor deze kans en al jullie hulp en begeleiding!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Myrthe in Sri Lanka

“Ik heb het vrijwilligerswerk echt heel leuk gevonden. Ik was graag langer gebleven. Het kwam ook zeker door twee andere Nederlandse meisjes waardoor het extra tof was. Het was ook leuk om mijn zus nog even te laten zien wat ik de afgelopen dagen had gedaan. Inmiddels zijn wij al een week op rondreis en hebben we nog een week over! We hebben Sigiriya, Kandy, treinreis naar Ella gezien en zijn nu in Mirissa. Echt genieten!”

Info – Ervaringen – Sri Lanka

Myrthe in Sri Lanka

“Ik heb het vrijwilligerswerk echt heel leuk gevonden. Ik was graag langer gebleven. Het kwam ook zeker door twee andere Nederlandse meisjes waardoor het extra tof was. Het was ook leuk om mijn zus nog even te laten zien wat ik de afgelopen dagen had gedaan. Inmiddels zijn wij al een week op rondreis en hebben we nog een week over! We hebben Sigiriya, Kandy, treinreis naar Ella gezien en zijn nu in Mirissa. Echt genieten!”

Garanties

Wij zijn aangesloten bij:

Maak een afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-17.00

Neem contact op

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 

Garanties

Wij zijn aangesloten bij:

Afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

ma t/m vr 09.00-17.00

Contact

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 

Informatie


Garanties

Wij zijn aangesloten bij:


Neem contact op

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 


Maak een afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-17.00

© Copyright 2005-2024 – Het Andere Reizen
Disclaimer  –  Algemene Voorwaarden  –  Cookiebeleid & Privacy Verklaring
© Copyright 2005-2024 – Het Andere Reizen

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.