Skip to content
Over Ons – Dit Zijn Wij
Over Ons – Dit Zijn Wij
Over Ons – Dit Zijn Wij
Over Ons – Dit Zijn Wij
Over Ons – Dit Zijn Wij
Over Ons – Dit Zijn Wij
Over Ons – Dit Zijn Wij

Persoonlijk contact

Over Ons – Dit Zijn Wij

Duurzaam reizen

Over Ons – Dit Zijn Wij

Advies uit eigen ervaring

Over Ons – Dit Zijn Wij

Persoonlijk contact

Over Ons – Dit Zijn Wij

Duurzaam reizen

Over Ons – Dit Zijn Wij

Advies uit eigen ervaring

Dit zijn wij!

Al sinds 2005 bieden wij vrijwilligerswerk en stages aan op verschillende bestemmingen in Zuid Amerika, Afrika en Azië.

Wij bezoeken zelf de vrijwilligersprojecten en hebben intensief contact met onze partners ter plaatse. Hierdoor kunnen we uit ervaring spreken en jou goed begeleiden tijdens de voorbereidingen op je stage of vrijwilligerswerk in het buitenland.

Over Ons – Dit Zijn Wij

“Neem gerust contact met ons op om kennis met ons te maken”

Dit zijn wij!

Al sinds 2005 bieden wij vrijwilligerswerk en stages aan op verschillende bestemmingen in Zuid Amerika, Afrika en Azië.

Wij bezoeken zelf de vrijwilligersprojecten en hebben intensief contact met onze partners ter plaatse. Hierdoor kunnen we uit ervaring spreken en jou goed begeleiden tijdens de voorbereidingen op je stage of vrijwilligerswerk in het buitenland.

Over Ons – Dit Zijn Wij
Over Ons – Dit Zijn Wij

Judith

“Al vanaf jonge leeftijd is reizen mijn passie. Na mijn studie culturele antropologie was ik ervan overtuigd dat reizen ook op een andere manier kan. Ik leerde Spaans, deed vrijwilligerswerk en ontdekte bijzondere plekken en mooie bestemmingen. Dat resulteerde in Het Andere Reizen. Samen met mijn gezin reis ik nog steeds heel graag op deze manier. 

Onze bestemmingen ken ik uiteraard allemaal, maar ook de reizen die wij aanbieden heb ik zelf ervaren. Ik heb een bijzondere affiniteit met medische projecten en kijk altijd graag mee zodra het kan. Mijn hart ligt stiekem een beetje in Afrika maar ook onze andere landen bezoek ik natuurlijk met net zoveel plezier!

Over Ons – Dit Zijn Wij

Judith

“Al vanaf jonge leeftijd is reizen mijn passie. Na mijn studie culturele antropologie was ik ervan overtuigd dat reizen ook op een andere manier kan. Ik leerde Spaans, deed vrijwilligerswerk en ontdekte bijzondere plekken en mooie bestemmingen. Dat resulteerde in Het Andere Reizen. Samen met mijn gezin reis ik nog steeds heel graag op deze manier. 

Onze bestemmingen ken ik uiteraard allemaal, maar ook de reizen die wij aanbieden heb ik zelf ervaren. Ik heb een bijzondere affiniteit met medische projecten en kijk altijd graag mee zodra het kan. Mijn hart ligt stiekem een beetje in Afrika maar ook onze andere landen bezoek ik natuurlijk met net zoveel plezier!

Sandra

“Reizen maakt me nieuwsgierig. Ik vind het onwijs leuk om nieuwe landen te ontdekken (het liefste te voet) en andere culturen te leren kennen. Na een lange reis door Azië koos ik voor de studie International Tourism Management die me op veel plekken in de wereld heeft gebracht, waaronder in Zuid-Amerika. Ik werd verliefd op de taal en de cultuur en besloot in Ecuador te gaan wonen. Ook heb ik een aantal maanden gewerkt op de Galapagos eilanden, een unieke plek in de wereld. 

Nu ik gesetteld ben in Nederland blijft Zuid Amerika dicht bij me vanwege Het Andere Reizen. Ik help je graag bij het samenstellen van dé rondreis van je leven, met of zonder vrijwilligerswerk. De vrijwilligersprojecten die we aanbieden zijn erg bijzonder, persoonlijk en uniek. Zelf help ik graag mee in de dierenprojecten in Azië en Zuid Amerika en de sociale projecten in Afrika.”

Over Ons – Dit Zijn Wij
Over Ons – Dit Zijn Wij

Sandra

“Reizen maakt me nieuwsgierig. Ik vind het onwijs leuk om nieuwe landen te ontdekken (het liefste te voet) en andere culturen te leren kennen. Na een lange reis door Azië koos ik voor de studie International Tourism Management die me op veel plekken in de wereld heeft gebracht, waaronder in Zuid-Amerika. Ik werd verliefd op de taal en de cultuur en besloot in Ecuador te gaan wonen. Ook heb ik een aantal maanden gewerkt op de Galapagos eilanden, een unieke plek in de wereld. 

Nu ik gesetteld ben in Nederland blijft Zuid Amerika dicht bij me vanwege Het Andere Reizen. Ik help je graag bij het samenstellen van dé rondreis van je leven, met of zonder vrijwilligerswerk. De vrijwilligersprojecten die we aanbieden zijn erg bijzonder, persoonlijk en uniek. Zelf help ik graag mee in de dierenprojecten in Azië en Zuid Amerika en de sociale projecten in Afrika.”

Over Ons – Dit Zijn Wij

Minke

“In mijn studententijd reisde ik voor het eerst naar de andere kant van de wereld. Voor mijn studie Communicatie liep ik stage in Australië waar ik een paar maanden ging wonen. Een studiesemester in Turkije en een afstudeerstage in Thailand verder stond ik met mijn diploma in handen. Wat nu? Met een berg reiskriebels in mijn lijf besloot ik in de jaren die volgden alleen maar te werken en lange reizen te maken. 

Work, travel, repeat. Dat was mijn motto. Totdat ik mijn droombaan vond bij Het Andere Reizen. Ik maakte van mijn passie mijn beroep en ondertussen reis ik nog steeds zoveel mogelijk naar bijzondere plekken op verschillende manieren. Het continent waar ik inmiddels mijn hart heb verloren en maar blijf terugkomen is Azië. Maar ook in Zuid Amerika en Afrika heb ik prachtige reizen gemaakt”

Over Ons – Dit Zijn Wij

Minke

“In mijn studententijd reisde ik voor het eerst naar de andere kant van de wereld. Voor mijn studie Communicatie liep ik stage in Australië waar ik een paar maanden ging wonen. Een studiesemester in Turkije en een afstudeerstage in Thailand verder stond ik met mijn diploma in handen. Wat nu? Met een berg reiskriebels in mijn lijf besloot ik in de jaren die volgden alleen maar te werken en lange reizen te maken. 

Work, travel, repeat. Dat was mijn motto. Totdat ik mijn droombaan vond bij Het Andere Reizen. Ik maakte van mijn passie mijn beroep en ondertussen reis ik nog steeds zoveel mogelijk naar bijzondere plekken op verschillende manieren. Het continent waar ik inmiddels mijn hart heb verloren en maar blijf terugkomen is Azië. Maar ook in Zuid Amerika en Afrika heb ik prachtige reizen gemaakt”

Naam
Telefoon
E-mail
Waar kunnen we je mee helpen?
Over Ons – Dit Zijn Wij

“Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!”

Garanties

Wij zijn aangesloten bij:

Maak een afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-17.00

Neem contact op

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 

Garanties

Wij zijn aangesloten bij:

Afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

ma t/m vr 09.00-17.00

Contact

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 

Informatie


Garanties

Wij zijn aangesloten bij:Neem contact op

+31 (0)597 431 430
info@hetanderereizen.nl

 


Maak een afspraak

Blijhamsterstraat 19
9671 AS Winschoten

Openingstijden:
ma t/m vr 09.00-17.00

© Copyright 2005-2023 – Het Andere Reizen
Disclaimer  –  Algemene Voorwaarden  –  Cookiebeleid & Privacy Verklaring
© Copyright 2005-2023 – Het Andere Reizen

Deze website gebruikt cookies. Via je browser kun je het plaatsen van cookies uitschakelen. Het kan zijn dat sommige onderdelen op de website dan niet meer goed functioneren.

×